OM OSS

Simens Isbar skal være en av Norges mest spennende isbarer og i tillegg til vår unike service og evne til å møte deg som kunden vår med tilstedeværelse og gi deg gode råd i dine valg, skal vi servere og levere!
Vi startet opp i 2014 og allerede våren 2015 var vår første isbar på plass i Ravnkloa og året etter startet vi også opp på Brattørkaia.

I 2017 var vi en sesong innom i Thomas Angells Gate, men valgte å avslutte denne isbaren i Midtbyen, og i september 2019 startet vi opp med en ny café og isbar på Lade. Her lager vi vår egen hjemmelagde is (Gelato) og har i dag muligheter til å tilby over 50 forskjellige isvarianter. For de av dere som husker den gamle isprodusenten som het TrønderIS, kan vi orientere om at dette navnet har vi nå fått overta fra Nidar Sjokoladefabrikk og er det er vårt eget merkenavn/varemerke.

Av spesialiteter som gjør oss så populære som vi er, nevner vi noen av våre favoritter: Alle våre hjemmelagde unike IS-smaker, hvorav alle sorbetene er Veganske, Belgiske Vafler som vi importerer frosne fra Belgia og steker opp lokalt i isbarene våre, våre litt spesielle Milkshakes, og nytt i 2019 er våre Boblevafler som har opprinnelse fra Hong Kong. Her har vi også laget en egen variant med vegansk røre.

Høsten 2019 utvidet vi sortimentet med en meget spennende sammensetning av det vi markedsfører som BAXT: spesialdekorerte skolebrød, kanelsnurrer, donuts og croissanter – spesielt mye skryt har vi fått for dekorering og ekstra smaker. Av mat har vi startet med ostebrød, panini og pizza ritratto.
Og det mest spennende av alt er kanskje WOLT! I samarbeid med dem har vi levering av våre varer ut til deg, der du er. Enten du sitter og nyter en sommerdag i Korsvika, kjenner du er sulten ut på kvelden, eller våkner opp en søndag morgen og kjenner at du har lyst på Simens Isbar sin unike Bueno-milkshake – VI LEVERER DER DU ER (NB: gjelder pr i dag i Trondheim sentrum, Lade og ut til Ranheim).

Besøk vårt utsalg

Lade Alle 9 med inngang fra Ladebekken